Tuijan Runo  

Tuijan RunoTuijan Runo

 

Sadunkerrontaesitys
Prinsessa Ruusunen

 

Sadunkerronta esitys Prinsessa Ruusunen on hurmannut katsojansa kesällä 2004 helsinkiläisen Sinebrychoffin puiston vanhassa tornissa. Siellä tornin toisessa kerroksessa nukkui suloinen Ruusunen ja haltiatar kertoi Ruususen tarinaa.

Esitys on nyt tilattavissa juhliin ja tapahtumiin. Esityksen paikan voi räätälöidä tilan mukaan, parhaiten se kuitenkin toteutuu, jos löytyy salaperäinen prinsessan kamari, jonne lapsijoukko voi hiipiä katsomaan nukkuvaa Ruususta.

Sadunkerrontaesitys
Sadunkerrontaesitys

Esityksen kesto on noin 20 minuuttia. Tilaisuuden aikana niitä voi olla useampi, jolloin saadaan luotua pienemmälle joukolle intiimimpi tunnelma..

Haltiattarena ja sadunkertojana toimii Tuija Kauhaniemi. Tuija Kauhaniemi on palkittu vuonna 2003 Valtakunnallisella Sadunkertoja tittelillä.

Tiedustelut, neuvottelut ja varaukset:
p. 050 460 1280

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella » »

 

”Siinä Ruusunen lepäsi niin kauniina, ettei Kuninkaanpoika voinut kääntää katsettaan hänestä, vaan kumartui suutelemaan häntä. Heti Ruusunen heräsi, avasi silmänsä ja katsoi nuorukaista ystävällisesti. Yhdessä he laskeutuivat alas tornista ja elivät onnellisena elämänsä loppuun asti.”

 

Tuijan Runo